IMG_8933.JPG

51 jaar

Jeuk

Albert Moyaertsstraat 68

Ingrid.scheepers@gingelom.be

0472/68.90.96

Ingrid

Scheepers

ALTIJD AANSPREEKBAAR

Door mijn sociaal engagement was het in 2006 een kleine stap om deel te nemen aan te gemeentepolitiek. Verbaasd maar héél blij resulteerde dat in 2007 in een schepenmandaat van 3 jaar. Daarna bleef ik gedurende 6 jaar gemeenteraadslid om dan in 2016 terug het mandaat van schepen op te nemen. Mijn bevoegdheden als uittredend schepen zijn toerisme, leefmilieu, cultuur-bib, erfgoed, kunstonderwijs, en soc. tewerkstelling. Steeds heb ik hierin getracht om een beleid voor ‘iedere inwoner’ te voeren.

 

Ambtshalve werk ik voor de Voorzorg. Reeds 17 jaar ben ik tewerkgesteld bij Thuiszorg en ben ik voor vele gezinnen hun wekelijkse hulp. Daarnaast sta ik sinds 2005 met een 100-tal zitdagen en huisbezoeken per jaar als plaatselijke bode van De Voorzorg altijd en voor iedereen klaar!

 

Met veel ‘Goesting’ ben ik nu terug kandidaat en hopelijk mag ik op 1 januari 2019 de draad terug opnemen want ik ben er nog steeds rotsvast van overtuigd dat ik als vrouwelijke politica mijn stempel op het beleid kan drukken!

 

Dit alles was alleen maar mogelijk met de steun van mijn echtgenoot Pascal, dochter Célien en partner Michiel.