Foto koen.jpg

29 jaar

Boekhout

Heilig Hartstraat 73

putzeys.koen@gmail.com

0499/30.02.48

Koen 

Putzeys

DE TOEKOMST 

Sinds 16 februari 1989 woon ik in het mooie Boekhout te Gingelom. Ik ben getrouwd met Goele en werk als Program Manager bij Ethias. Ik ben bijzonder fier om deel uit te maken van deze mooie en vriendelijke gemeente. Elke dag opnieuw merk ik hoe fijn het is om tussen al deze warme mensen te mogen wonen.

 

Het is ook daarom dat ik sinds 2013 actief mijn steentje tracht bij te dragen om Gingelom zo aangenaam mogelijk te maken voor iedereen. Als secretaris van de onderafdeling sp.a Jeuk en Boekhout bouw ik mijn eerste ervaring in de gemeentepolitiek op. Ook ben ik actief in het plaatselijke verenigingsleven.

 

Mijn politieke drive? Mensen verbinden en samenbrengen. Ik wil van Gingelom een plaats maken waar mensen nog de tijd kunnen nemen om naar elkaar te luisteren en met elkaar te praten. Waar iedereen dezelfde kansen krijgt. Waar het gemeentebestuur er alles aan doet om dit actief te ondersteunen met de nodige infrastructuur en middelen.

 

Daarnaast zal ik mij persoonlijk blijven inzetten om van Gingelom een propere, duurzame en groene gemeente te maken met respect voor iedere betrokken partij